لطفا

لطفا هر چه دل پاک تان می خواهد بگویید

لطفا

لطفا هر چه دل پاک تان می خواهد بگویید

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

Direct Reduced Iron ) DRI )

حامد متقی | يكشنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۰۶:۰۶ ب.ظ | ۰ نظر

مشخصات گندله مناسب برای آهن اسفنجی

گندله باید دارای مشخصاتی باشد تا مناسب برای استفاده در کارخانه احیا مستقیم بعنوان خوراک ورودی در نظر گرفته شود. البته مشخصات و پارامترهای متعددی مورد نظر قرار می گیرد که از جمله می توان به ایندکس های لیندر، چسبندگی و غیره اشاره کرد ولی در این مطلب صرفا به پارامترهای عمومی تر پرداخته می شود.

سایز گندله یکی از مهمترین پارامترهای تاثیر گذار است و بهترین سایز برای فرآیند گندله سازی مابین شش تا شانزده میلیمتر می باشد. و سایزهای کوچکتر و یا بزرگتر از این محدوده باید به حداقل برسد زیرا کارایی کوره احیا مستقیم را کم می کند.

درصد آهن کل در گندله پارامتر مهم دیگری است که مورد توجه قرار می گیرد و باید حدود 67 درصد باشد. مقادیر پایینتر درصد آهن کل باعث پایین آمدن کارایی کوره احیا مستقیم می شود.

پارامتر مهم دیگری که برای گندله بسیار مهم است میزان سختی گندله است و این پارامتر که با CCS شناخته می شود باید بالاتر از 250 Kg باشد.

احیا پذیری و چسبندگی گندله نیز با پارامترهای دیگری ارزیابی می شود که از محدوده بررسی این مقاله خارج می باشد.

 

دلیل نام گذاری آهن اسفنجی چیست ؟

شاید برای بسیاری از افراد این سوال مطرح باشد که چرا آهن اسفنجی به این نام نامیده می شود. آیا از لحاظ ظاهری این محصول مانند اسفنج دارای خلل و فرج ظاهری است؟ همانطورکه قبلا نیز ذکر شد برای تبدیل گندله به آهن اسفنجی از گاز احیا کننده که همان منوکسیدکربن و هیدروژن است استفاده می شود. این گازها با نفوذ میکروسکپی به درون گندله و واکنش با اکسید آهن باعث حذف اکسیژن می شود و گازهای دی اکسید کربن و بخار آب تولید می شوند. این گازها محیط واکنش را ترک می کنند و خلل و فرج در سطح میکروسکپی ایجاد می شود. لذا آهن اسفنجی از لحاظ ظاهری شبیه به گندله است و وقتی با چشم غیر مسلح دیده می شود اصلا مانند اسفنج نمی باشد و این سوراخ های ریز فقط در سطح میکروسکپی قابل مشاهده می باشند.

 

این مطلب ارزشمند را آهن اسفنجی در بخوانید

 

  • حامد متقی

نگرانی برای آینده

حامد متقی | پنجشنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۰۹:۰۸ ب.ظ | ۰ نظر

یکی از چیزهایی که امروزه مابین افراد جامعه زیاد دیده می شه و زیاد از اون صحبت می شه، نگرانی از آینده است. همه برای آینده خودشان و فرزندانشان نگراه هستند و وضعیت را بسیار آزار دهنده می بینند. این شرایط باعث تغییر رفتار افراد هم شده است. اعتماد کم شده و مهربانی نسبت به یکدیگر هم کمتر شده است.

وضعیت اقتصادی واقعا نفس همه افراد را گرفته است و بسیاری از مشکلات جدید را ایجاد گرده است.

واقعا نمی دونم تا چه زمانی این شرایط ادامه پیدا می کنه ولی قشر متوسط و کارمندان فقر را احساس می کنند و از اینکه از سطح قبلی خود سقوط شگفت انگیزی کرده اند ، خیلی ناراحت و سرگردان هستند.

جوانان هم آینده ای برای خود نمی بینند و به نا امیدی اسف ناکی دچار شده اند.

در این شرایط چه باید کرد؟

  • حامد متقی

معنی مدیریت ایرانی

حامد متقی | يكشنبه, ۶ مهر ۱۳۹۹، ۰۷:۰۶ ب.ظ | ۰ نظر

در مورد ژن های خوب همه می دانیم و گفته ایم و نوشته ایم و ...

در مورد مدیریت به سبک ایرانی چی؟ آیا می دانید و شنیده اید؟

 

بله . چرا ژن خوب را با مدیریت ایرانی با هم گفتم؟ مدیریت ایرانی بی ربط به ژن های خوب نیست. ژن های ایرانی و مدیران ایرانی یک نوع تفکر دارند. یک نوع نگرش به سایرین دارند. 

 

هر دو افراد را برده های خود می دانند. زیردستان را ناچیز می شمارند. 

هر دو حق ذاتی و خونی خود می دانند.

هر دو ریخت و پاش را از جیب بقیه می کنند.

هر دو ...

 

حتما شما می توانید ده ها مورد دیگر هم بنویسید.

 

اما مدیریت ایرانی چیست؟ مدیریت ایرانی به دلایل شرایط خاص ایران، عملا استفاده از روابط در نگه داشتن شرکت است. چرا مدیران ایرانی برای کارمندان ارزش قائل نیستند؟ آیا واقعا تا بحال فکر کرده اید؟ به این دلیل که کارمندان در موفقیت شرکت موثر نیستند. 

 

مدیر ایرانی یک تنه و بدون نیاز به دیگران کار می گیرد و کار را انجام می دهد و تحویل می دهد.

 

این است دلیل عدم اهمیت کارمندان در سیستم مدیریت ایرانی که البته اکثرا مدیریت دولتی است.

 

البته باید گفت معدود شرکتهایی هم هستند که واقعا مانند شرکت اداره می شوند و مدیریت اساسی و اصولی دارند. ولی خب عن قریب است که این شرکتها جمع شوند و فاتحه...

  • حامد متقی